BECAUSE OF THE WHEATHER CONDITION
TOP
https://www.gulactisen.com.tr/bluesky-awards-2023.htm
Gündem

“BLUESKY AWARDS 2023”

EN HAVALI VE PRESTİJLİ ULUSLARARASI HAVACILIK ÖDÜLLERİ ORGANİZASYONU ‘BLUESKY AWARDS’

İlki 2021 yılında yapılan Bluesky Awards havacılık ödülleri 2023 yılında daha havalı ve prestijli olmaya devam etmektedir. Türkiye menşeli bu havacılık organizasyonu sadece ülkemizde değil, küresel havacılık sektöründe tanınırlığının artması tesadüf değildir. Kurucu Talip KIŞLAKÇI ve ekibinin özverili çalışmaları ile yütürülen organizasyon, özenle hazırlanan havacılık kategorileri, alanında uzman deneyimli jüri üyeleri, objektif değerlendirme süreci ve yoğun hazırlıklar sonucunda gerçekleştirilen büyük ödül töreni… Amacı; havacılık endüstrisindeki olağanüstü başarıları ve yenilikleri takdir eden ve onurlandıran saygın bir uluslararası etkinlik düzenleyen organizasyon olmaktadır. Bu başarısını 2023 yılında sürdürürken; yenilik, güvenlik, sürdürülebilirlik ve teknolojik gelişmelere odaklanmaktadır.

2022 yılında uluslararası platformlardan katılımcıların da ödül aldığı Bluesky Awards, bu yıl da bir ilke imza atmaktadır. Her yıl olduğu gibi organizasyon jürisinde güncelleme yapılırken, bu yıl farklı ülkelerden jüri üyeleri organizasyona katılmıştır.

Bluesky Awards 2023 Jüri Üyeleri için tıklayınız.

2021 yılından bu yana jürisinde yer aldığım ve diğer jüri üyeleriyle birlikte organizasyon ekibine destek olduğum için mutluyum. Türkiye’de havacılığın gelişiminde en büyük katkıları olan Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olmak, Talip Bey ve ekibiyle Bluesky Awards organizasyonunda yer alırken, havacılığı ve ülkemizi iyi yerlere getirmek için daha çok çalışacağımak, birinci hedefimiz oldu. 2023 yılında daha çok çalışarak ve başararak çalışmalara devam ediyoruz.

Bluesky Awards 2023 havacılık ödülleri 2 alanda uluslararası ödül yarışması gerçekleştirmektedir.

  1. Havacılık Başarı Ödülleri
  2. Havacılık Proje Ödülleri

Başvurular 25 Mayıs tarihinde başlamış olup, son gün 25 Ağustos’tur. Detaylı bilgiye www.blueskyawards.com adresinden ulaşabilirsiniz.

«

»

Bir Cevap Yazın